Gereçler:
4 paket kare kakolu biskuvi.
2 adet muz.
1 kilo süt.
8 corba kasigi nisasta.
10 corba kasigi toz seker.
1 vanilya.
1 yumurta.
hindistan cevizi.
1 tane (oda sicakliginda) margarin
cirpma alleti.
diktorgen bir tepsi buyukce.
1 tani sefaf buyuk boy poset.
tencere.
Önce tencereye sütü koyunuz. İçine nişasta, yumurta, şeker, vanilya eklenerek pişirilir. Koyu bir kıvam alan kremayı iyice soğuyana kadar bekletiniz. Tepsiye ise şeffaf poşet iki taraından tepsinin sarkacak şekilde konur.
Soğyuna kremanın içine oda sıçaklığındaki margarin konarak mikser yardımıyla çırpılır. Kramae hazırlandıktan sonra poşetin üstüne birazcık krema yayılır ve üstüne bisküviler enine 3 sıra boyuna 6 sıra gelecek şekilde bir kat düzülür.
Düzülen bisküvilerin üstüne kream sürülür ve böylece kenarlar 6 kat orta 3 kat olmak üzere bisküviler dizilir. Ortaya iki ntane tüm muz yerleştirilir. Poşetlerin iki tarafından kaldırılarak ortası yerde olmak şartıyla bisküvilere üçgen şekli verilir. Hindistan ceviziyle süslenir. Afiyet olsun.